Categorii
Intrebari de la cititori

Elevatia e inalta de 1 metru, cum facem terasa?

Sotul meu a insistat sa facem elevatia foarte inalta, de 1 metru si acum avem dificultati cand vine vorba de scari, care ocupa foarte mult din curte si la terasa + scari, care arata foarte ciudat la 1 metru inaltime.


Probabil ca vor mai aparea probleme pe parcurs din cauza inaltimii casei. Cel putin la aspect, exista. Cum recomandati sa facem terasa, sa mai facem o scara spre ea la iesirea din casa astfel incat sa nu fie terasa pozitionata atat de sus? De asemenea, terasa sa o facem pe stalpi, adica goala sub ea? Apreciez orice sugestii.

Intrebare de la Dana, pe adresa redactiei: Elevatia e inalta de 1 metru, cum facem terasa?

3 răspunsuri la “Elevatia e inalta de 1 metru, cum facem terasa?”

Buna dimineata!
Pentru rezolvare luati legatura cu un arhitect, care vă poate da un sfat.
Cu stima si respect.

Buna ziua,
Solutii sunt multe, depinde de cine construieste, terasa e bine sa o faceti plina, cu pamant compactat si beton armat, prins de fundatia casei pentru a nu se deplasa in timp. In curte mai puteti inalta terenul 20/30 cm umplutura si totul o sa fie in regula.

Sotul a avut dreptate sa faceti elevatia inalta. Cu inundatiile de acum nu se mai stie. Scarile ca sa nu ocupe le faceti cu lateralele drepte si inaltate 20 cm peste nivelul treptei, cu locas pentru flori. Cum sunt scarile rulante, ati prins ideea. Subscriu la ideea domnului Mihai. Chit ca aduceti pietris sau umplutura, sa fie terasa plina sa nu se ascunda Dumnezeu stie ce lighioane (serpi, gusteri) sub ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *