Categorii
Intrebari de la cititori

Expert topograf Brasov, la renovare casa veche

Buna ziua si multumesc anticipat pentru faptul ca nu mai suntem singuri cu problema noastra. Avem de renovat o casa veche de 100 ani in centrul municipiului Brasov. Pentru a monta veluxurile avem nevoie de aprobari.


Am apelat la un expert topograf. Ne-a luat 600 lei avans (fara chitanta) si a facut masuratorile in spatiul verde din jurul casei. Nu l-am mai vazut pe acest expert topograf din Brasov si nici nu mai raspunde la telefon.
Am apelat la un arhitect care ne-a recomandat un alt expert topograf. Acesta a venit, a facut aceleasi masuratori, ne-a luat 600 lei cu chitanta (de data asta) si… ne-a trimis sa mergem la un notar si sa afirmam legalizat ca suntem de acord cu redactarea lui digitalizata.

Inteleg ca trebuie digitalizate informatiile despre casa dar cum sa afirm in alb (fara sa fi vazut ce scrie el pe acte) mai ales ca ne-a si spus ca va trece un gard in acte (gard care nu a existat niciodata si care delimiteaza proprietatea de o alta parte de zona verde pe care o folosim si pe care intentionam sa o cumparam / concesionam de la primarie pentru a o putea folosi in continuare.

Este evident ca omul voia sa faca un fals in acte. La fel de ciudat este si faptul ca noi am refuzat sa facem asta (notarul a fost de acord cu noi, nici el nu a auzit de asa ceva) iar expertul topograf nu vrea (tot amana) sa ne redacteze lucrarea pe care am platit-o partial deja si au trecut aproximativ 4 luni! Ce sa mai facem?
Multumesc.

Intrebare de la Laura, pe adresa redactiei: Expert topograf Brasov, la renovare casa veche.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *