Categorii
Intrebari de la cititori

Firme Bacau constructie casa 120 mp, cu mansarda

Buna ziua, as dori sa construiesc o casa cu mansarda suprafata totala de 120 mp (6×10 mp), in judet Bacau, Targu Ocna la rosu, si m-ar interesa o firma serioasa de constructii si pretul la manopera cu sau fara materiale de constructii.


Intrebare de la Andrei, pe adresa redactiei: Firme Bacau constructie casa 120 mp, cu mansarda.

4 răspunsuri la “Firme Bacau constructie casa 120 mp, cu mansarda”

Societate autorizată in constructii executam, conform proiect, case la rosu si la cheie, la preturi corecte.

Pret, de la -CONFORM PROIECT- euro / mp construit – la stadiu de “rosu”. La cerere oferim oferta pentru casa la Roșu cu materiale si manopera incluse . Se asigura in pret, cofraje tego , popi metalici, INGINER R.T.E. Care executa cartea constructiei, fara de care, nu se poate face receptia finala si INGINER TOPOMETRIST AUTORIZAT ( executa masuratori G.P.S. pt punctele de hotar, incadrarea constructiei in teren si cote toate masuratorile au la baza procese verbale necesare la CARTEA CONSTRUCTIEI)
Constructii case la cheie, ( cu toate materialele necesare incluse ) finalizate „la cheie” . La fel, ca si constructiile la rosu, toate materialele au certificate de conformitate si avize tehnice, necesare la cartea constructiei.

Pentru a va putea face o oferta corecta de pret contactati-ne la: nr telefon 0756.708.602 sau pe mail, numai daca aveti un plan de structura si de arhitectura.
CALCULELE PT OFERTELE DE PRET SE FAC DOAR IN BAZA PLANURILOR !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *