Categorii
Intrebari de la cititori

Gresia pe hol, bucatarie maro. Ce parchet aleg in apartament?

Buna! Am o mare dilema. Am comandat deja gresia pentru holuri, bucatarie, balcon intr- o nuanta de maro inchis, spre wenge. Cand am comandat-o nu am luat in considerare schimbarea parchetului si a usilor. Am constatat insa ca usile actuale sunt foarte slabe calitativ si cred ca ar fi indicat sa le schimb.


Totodata vreau sa schimb si parchetul. As merge pe o nuanta aproape de alb (gri deschis sau alb cu insertii usoare de crem sau gri foarte deschis). Nu gasesc insa nuante identice la parchet si usi. Ce ma sfatuiti? Mentionez ca este vorba despre un apartament de 3 camere cu living de 27 mp si doua dormitoare de 13-14 mp. In dormitorul matrimonial pe peretele din spatele patului va fi un tapet in nuante de gri; celalalt dormitor va avea, de asemenea, un perete zugravit intr o nuanta de gri. Multumesc anticipat pentru raspuns!

Intrebare de la Mariana, pe adresa redactiei: Gresia pe hol, bucatarie maro. Ce parchet aleg in apartament?

2 răspunsuri la “Gresia pe hol, bucatarie maro. Ce parchet aleg in apartament?”

Buna, Mariana!

Din moment ce iti doresti foarte tare parchetul aproape alb despre care vorbeai, cred ca ai putea alege fie usi de interior albe, fie usi asortate cu gresia, adica intr-o nuanta inchisa de maro, desi cele inchise intuneca si, cred eu, sunt mai pretentioase la intretinere 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *