Categorii
Intrebari de la cititori

Oferte pret constructie amprenata la sol 10 pe 6, Ilfov

Buna ziua. Va rog sa-mi transmiteti doua oferte de pret orientative atat doar pentru manopera dar si cu materiale incluse pentru constructia unei case in Ilfov la rosu cu urmatoarele caracteristici.


Amprenta la sol de 10 pe 6 metri. Inaltime utila parter de aproximativ 2.3 metri, inaltime la coama 7 metri, acoperis in 2 ape in totalitate (fara alte complicatii, tabla nu va fi gaurita pentru ferestre sau altceva). Parterul nu se compartimenteaza in aceasta faza a constructiei. Maxim montam ceva stalpi pentru a sustine podul (daca este necesar). Podina se face din lemn in totalitate, trebuie facuta astfel incat sa sustina la un moment dat o transformare a podului in mansarda (mansarda nu se face acum). Fundatie (inca nu am proiectul, aproximati dumneavoastra necesarurile).

Pereti exteriori din material tip BCA de 25 cm grosime. Izolatie pereti exteriori cu polistiren de 10 cm, tencuiala peste polistiren. Acoperis de tabla tip Bilka, etc. Fara montat usi si ferestre. Constructie in judetul Ilfov. Daca aveti nevoie de alte informatii pentru a face oferta orientativa, va rog sa mi spuneti.

Intrebare de la Corneliu, pe adresa redactiei: Oferte pret constructie amprenata la sol 10 pe 6, Ilfov.

2 răspunsuri la “Oferte pret constructie amprenata la sol 10 pe 6, Ilfov”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *