Categorii
Intrebari de la cititori

Pret aproximativ constructie bloc 10 etaje cu credit

Buna ziua. Ma intereseaza la ce pret aproximativ se ridica constructia unui bloc de 10 etaje pe o suprafata de 4000 mp?


Daca detin terenul si am si o parte din suma, credeti ca exista sanse de a obtine un credit pentru finalizarea constructiei? Am luat in calcul si finalizarea constructiei pe banii cumparatorilor, doar ca in perioada asta multi sunt sceptici pana nu vad o lucrare aproape finalizata.

Intrebare de la Florin, pe adresa redactiei: Pret aproximativ constructie bloc 10 etaje cu credit.

3 răspunsuri la “Pret aproximativ constructie bloc 10 etaje cu credit”

Draga investitorule/dezvoltatorule,

Chiar astepti ca cineva sa-ti calculeze gratis consumul de material si manopera aproximative pentru o investitie de cateva milioane de euro? In miile de euro pe care le vei plati proiectantului pentru realizarea proiectului vei gasi si raspunsul aproximativ la intrebarea ta.

Dintre toate pasarile care zboara unele sunt chiar de tabla si nu se pot manca. Sa zicem ca s-au trezit si de aceea sunt sceptici, altfel riscurile sa plateasca investitia ta si sa priveasca apoi lung timp la o constructie oprita in faza de finisaj este foarte mare. De ce sa cumperi vrabia de pe gard cand ea poate zbura? Si ca sa raspund si la intrebare, costa mult, foarte mult. Trebuie sa incepi cu un numar de case si dupa o vreme, te poti gandi la o constructie de tipul celei descrise. Succese nebanuite.

Nicu, am intrebat aproximativ, nu un calcul la fix. Detin terenul care s-a extins intre timp la 12000 mp construibili cu PUZ aprobat si toate utilitati existente plus zona care ofera facilitati destul de bune pentru locatari (scoli, piata, farmacie etc). Am sa caut intre timp si un proiectant bun, daca ai o sugestie te rog sa imi recomanzi pe cineva.

Capitanu-exact, dar nu am in plan asta. Doresc sa construiesc apoi sa vand apartamentele la cheie, insa problema ar fi ca nu dispun inca de suma integrala, dupa anumite calcule ar fi undeva la 5-7 milioane de euro, motiv pentru care va trebui sa apelez la un credit pentru investitii, doar ca si bancile destul de greu ofera credite pentru astfel de proiecte. Proiectul pentru case este deja inceput. Succes si tie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *