Categorii
Intrebari de la cititori

Amenajare baie micuta, nu am idee de culori

Am o mare rugaminte. Imi puteti spune si mie, va rog frumos, cum as putea amenaja o baie (momentan singura din casa, nu este de serviciu sau de oaspeti), este destul de micuta si acum suntem la partea cu dusul, scuzati deranjul din poze.


O sa fie un dus tip walk-in si restul nu stiu ce sa fac, eventual masina de spalat o sa o mut, insa nu am nicio idee nici cum sa vopsesc baia (clar nu vreau sa o las alba). Sper sa vedeti mesajul meu si sa ma ajutati! O zi buna.

Intrebare de la Doriana, pe adresa redactiei: Amenajare baie micuta, nu am idee de culori.

Nota redactiei, citeste si:
15 idei de amenajare pentru bai mici.
Dusul walk-in, ideal pentru orice baie.

2 răspunsuri la “Amenajare baie micuta, nu am idee de culori”

Buna, Doriana!

Pentru ca este o baie mica, recomandarea mea este sa mergeti pe varianta unei faiante albe sau gri pentru suprafete extinse si pe varianta unei faiante ce imita lemnul (uitati-va la raionul de gresie) sau a unei faiante decorative tip patchwork pentru accentuarea anumitor zone. Spre exemplu: poti placa cu faianta alba (placi mari) sau gri toti peretii, cu exceptia unor fasii verticale in zona lavoarului si a vasului de toaleta pe care le vei placa cu o faianta decorativa sau poti placa 3 pereti cu faianta gri deschis (sau crem, daca preferi) si pe cel cu wc-ul si cu cabina de dus sa-l plachezi cu placi decorative sau care imita lemnul. Sau poti accentua doar interiorul cabinei de dus cu faianta decorativa continuand cu peretele pe care se afla lavoarul . Gresia as alege-o in ton cu peretii, neutra, tot pentru ca baia este prea mica pentru alegerea unei nuante inchise.

Recomand separarea dusului walk-in cu ajutorul unui panou fix si eventual a unei usi batante din sticla.

In cateva zile va fi publicat un articol cu tendintele anului in materie amenajare a baii, unde vei gasi si o selectie de imagini din care te poti inspira. Pana atunci insa te invit sa vezi urmatorul articol: https://www.casadex.ro/2017/12/amenajarea-bailor-moderne-gresie-si-faianta-ce-imita-lemnul/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *