Categorii
Intrebari de la cititori

Cost proiect, autorizatie mansarda lemn intrare din exterior

Buna ziua. Doresc sa ridic o mansarda pe structura de lemn la casa parintilor mei. Ca si dimensiuni in jur de 30 metri patrati (casa este impartita / se mansardeaza o bucata). Pentru folosirea la maxim a spatiului as opta pentru acoperis stil frantuzesc. Intrarea sa se faca din exterior pe o scara tot din lemn si terasa.


Daca structura casei nu permite sunt de acord cu piloni de rezistenta pe exterior. La cat se evalueaza o lucrare de acest gen? Cat costa un proiect si o autorizatie de construire?

Intrebare de la Simona G, pe adresa redactiei: Cost proiect, autorizatie mansarda lemn intrare din exterior.

3 răspunsuri la “Cost proiect, autorizatie mansarda lemn intrare din exterior”

Intai iti trebuie un proiect pe arhitectura (3-5 E / mp) sa vezi ce si cum. Ar trebui sa vada constructia un structurist ca sa nu ai probleme dupa. Legat de pret pot sa iti spun ca depinde la cat se ridica valoarea lucrarii. Cat scrie in proiect. In functie de acea valoare platesti contravaloarea autorizatiei de construire si celelalte taxe la. Avizele au pret fix. Mergi la primarie discuta si cere un Certificat de Urbanism. O sa ii trebuiasca arhitectului, si asa stii si ce avize ai nevoie. Ia o medie de 150 ron / aviz.
Asta daca faci cu acte. Daca intabularea casei nu este facuta esti fericit. Primaria nu stie cum arata casa ta in acte si „teoretic” o poti modifica. Cel mai bine mergi la primarie si discuta.

Cu sau fara acte neaparat sa discuti cu un structurist. Indiferent cat va costa proiectul pe structura: (600-1200 ron) o sa fie muuult mai ieftin decat repararea crapaturilor care apar si medicamentele pentru stresul ca se afunda / lasa casa.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *