Categorii
Intrebari de la cititori

Cum fac retur, chiuveta compozit fisurata in garantie?

Buna, tuturor! Am cumparat o chiuveta din compozit, cu verficare colet. Toate bune pana la instalarea acesteia – am constatat o mare fisura, fara afectarea ambalajului sau protectiei din polistiren.


Specific ca depozitarea a fost facuta in conditii optime, cutia fiind acoperita. Exista o posibilitate pentru care am trimis acest mesaj – la transport, chiuveta sa fie trantita, fisura sa se accentueze in cutie? Cum procedez, am sanse sa fac un retur, ea fiind in garantie? Sunt din provincie, chiuveta am comandat-o personal in magazin cand am avut drum in Bucuresti – aceasta nefiind produs de stoc. Va salut, cu multumiri!

Intrebare de la Mihai, pe adresa redactiei: Cum fac retur, chiuveta compozit fisurata in garantie?

Un răspuns la “Cum fac retur, chiuveta compozit fisurata in garantie?”

Buna, Mihai!

Nu vreau sa te descurajez, dar imi este greu sa cred ca vei reusi sa faci returul chiuvetei fisurate prea usor. Iti recomand sa insisti sa iei legatura cu reprezentantii magazinului si sa le explici situatia. Din pacate, cred ca din momentul in care ai acceptat produsul dupa verificarea la livrare a acestuia returul acestuia pe motiv de fisura descoperita dupa instalare nu va fi acceptat cu usurinta de magazin. Iti recomand totusi sa insisti la ei si poate ai noroc sa gasesti intelegere 🙂

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *