Categorii
Intrebari de la cititori

Firma consolidare, renovare, finisare casa veche Bucuresti

As dori sa consolidez si renovez o casa veche in Bucuresti zona Buzesti – Polizu, sector 1. As vrea propuneri pentru o lucrare de la un cap la celalalt care sa includa consolidare, mansardare, curte, acoperis, usi, parchet, bai noi, ferestre etc.


Am certificatul de urbanism si schitele architecturale. As dori ca firma sa obtina aprobarea de constructie pentru lucrarea totala. Daca va puteti angaja va pot da mai multe detalii.

Intrebare de la Adrian, pe adresa redactiei: Firma consolidare, renovare, finisare casa veche Bucuresti.

4 răspunsuri la “Firma consolidare, renovare, finisare casa veche Bucuresti”

Daca nu aveti decat Certificatul de Urbanism (care, atentie, este valabil un an de zile) inseamna ca pentru a obtine AUTORIZATIA de CONSTRUIRE si Avizele cerute prin Certificatul de Urbanism va trebuie PROIECTUL TEHNIC, PROIECTUL in faza DTAC si PROIECTUL in faza DDE plus Avizele (ISC, ApaNova, Enel, ISU, ALA, etc.).
Dupa elaborarea DEVIZULUI de EXECUTIE pe baza PROIECTULUI in faza DDE si a ANTEMASURATORII pe cantitati de lucrari va putem face o OFERTA de EXECUTIE foarte exacta si putem estima si un termen de executie. Ma puteti contacta la e-mail: sorin30041960@yahoo.com inginer Sorin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *