Categorii
Intrebari de la cititori

Garsoniera 40 mp cu camera mare, sfaturi amenajare

Buna seara! Am o garsoniera 40 mp cu camera mare si holul mic. Am la camera usa wenge, un dressing wenge si parchet cires deschis (doresc sa achizitionez si mobila alta nuanta, astept pareri).


Tamplaria la fereastra camerei crem deschis. Bucataria are gresia maro si faianta maro iar jumatatea de sus bej. Baia toata albastru marin. Trebuie sa reamenajez holul cu schimbat usi intrare, baie, bucatarie. Si vreau sa pun gresie parchet. Nu as vrea sa pun usa la baie si bucatarie tot wenge pentru ca inchide spatiul. In lungul holului este usa camera, pe un perete bucataria si baia si pe celalalt usa de la intrare.

Pot pune usi stejar deschis la baie si bucatarie (mobilier aceeasi culoare) si la intrare wenge? Trebuie sa fie toate usile la fel? Ce nuanta de gresie parchet sa pun? Din camera (parchet cires deschis) se vede holul in lung. Imi puteti da un sfat de amenajare, va rog. Multumesc!

Intrebare de la Roxana Nicoleta, pe adresa redactiei: Garsoniera 40 mp cu camera mare, sfaturi amenajare.

Un răspuns la “Garsoniera 40 mp cu camera mare, sfaturi amenajare”

Buna, Roxana!

Eu as alege usi in culori deschise (toate la fel, desigur), clar nu wenge ca usa de intrare. Exista, sa stii si usi de intrare in apartament in nuante deschise, asa ca nu este musai sa alegi un model inchis la culoare, astfel incat sa te asiguri ca nu ai prea multe culori in casa. Am scris despre asta aici: https://www.casadex.ro/2019/07/usa-metalica-de-intrare-in-apartament-cum-alegi-modelul/

In articolul de mai sus vei gasi mai multe modele de usi de intrare in apartament in diferite nuante disponibile in magazinele romanesti.

In ce priveste gresia tip parchet de pe hol, as alege o nuanta in ton cu usile de interior, astfel incat sa evit aducerea unei culori suplimentare in decor, mai cu seama ca intuiesc ca nu ai un hol tocmai spatios.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *