Categorii
Intrebari de la cititori

Garsoniera la ultimul etaj, ploua in interior, acoperis tigla

Buna , locuiesc intr-un bloc de garsoniere; suprafata garsonierei este de 25 mp la ultimul etaj, acoperisul este din tigla ceramica (model mai vechi, nu solzi). Din cauza intemperiilor din ultima vreme imi ploua in interior.


Am fost in pod si am vazut ca sunt ceva sipci degradate si ceva tigla fisurata, pe horn se scurge apa si se infiltreaza pe tocul de la usa. Am sunat la cateva firme „serioase” si toti vin cu solutii de decopertat, pus tigla noua si inlocuit sipci, 180 mp. Deoarece nu avem asociatie de locatari, costul lucarilor trebuie sustinut numai de mine, pentru ca vecinii nu-si pot permite sa sustina costurile (fiind un bloc de pensionari).

Va rog sa-mi dati solutii practice si reale, avand in vedere ca sunt singura ce sustine costurile, locuiesc in Vladimirescu, judet Arad, va multumesc.

Intrebare de la Diana, pe adresa redactiei: Garsoniera la ultimul etaj, ploua in interior, acoperis tigla.

2 răspunsuri la “Garsoniera la ultimul etaj, ploua in interior, acoperis tigla”

nimeni nu se mai ocupa de carpaceli marunte. Fa asa cum iti spun mesterii ca altfel nu rezolvi nimic

Mai incercati si la alte firme. Aici e vorba de inlocuit sipca si tigla. Doar ca va trebui sa gasiti de acelasi model sau macar de aceleasi dimensiuni. Doar ca problema poate fi in mai multe locuri. De aceea vi s-a recomandat inlocuirea. Vedeti daca mai este cineva de la acelasi etaj cu aceeasi problema. eventual impartiti cheltuielile.
Sau… solutia de avarie: va mutati de acolo. Cu sporii de mucegai nu este de glumit. Era normal sa fie infiintata o asociatie pentru ca sunt spatii comune. Dar… acum stiti de ce nu au dorit.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *