Categorii
Intrebari de la cititori

Izolatie casa panouri sandwich, cum se face corect?

Buna dimineata. Vreau sa fac pe un teren o casa mica din panouri sandwich, in care sa pot sa stau si iarna. Cu ce se izoleaza corect ca sa tina frigul la distanta, dar si caldura din toiul verii? Nu voi locui permanent in ea, si cred ca din panouri e cea mai ieftina varianta.


Intrebare de la Dumitru, pe adresa redactiei: Izolatie casa panouri sandwich, cum se face corect?

5 răspunsuri la “Izolatie casa panouri sandwich, cum se face corect?”

In general panourile sandwich vin deja cu izolatie de vata de sticla sau spuma de polistiren extrudat la interior, din cate stiu eu.

Sunt si eu curios legat de acest subiect. Am in plan sa-mi fac o casa din panouri sandwitch de 80 cu suprafata de 48 mp. Multumesc de raspuns

Buna ziua,
panourile uzuale sunt fabricate fiind folosite polistiren sau spuma poliuretanica. Cea mai buna izolatie o confera spuma poliuretanica. Functie de nivelul de izolare termica dorit versus pret de cost, puteti alege grosimea panourilor folosite.

Buna seara!
Imi place cum spuneti „cred” ca este cea mai ieftina varianta. Problema nu este numai de ridicat casa in sine, ci si de instalatiile aferente (termice, electrice, sanitare) si finisaje (interioare si exterioare). Ar fi bine sa discutati cu cineva avizat (arhitect) si sa faceti calcule.
Cu stima si respect.

pentru o hala industriala, hambar, etc sunt ghiduri de montaj

sfatul meu e, pentru confortul psihic sa nu faceti casa cu panouri sandwich ca nu e casa 🙂

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *