Categorii
Intrebari de la cititori

Prize Torelectric sau Schneider, ce model sa aleg?

Buna ziua. Am renovat complet apartamentul si am cumparat, cum era si firesc, prize si intrerupatoare noi. Am gasit la Ambient un model de prize si intrerupatoare de la TorElectric care mi-au placut foarte mult, nu sunt ca cele clasice, patrate, ci rotunde.


Pretul uneia dintre ele a fost in jur la 27 lei. Cand a venit electricianul sa le monteze a zis ca nu sunt de calitate si ca ar fi fost mai bune cele de la Schneider. Mentionez ca ele se monteaza cu suruburi. Va rog daca cunoasteti acest model de prize si intrerupatoare sa-mi spuneti daca sunt in regula sau nu.
Multumesc.

Intrebare de la Ana, pe adresa redactiei: Prize Torelectric sau Schneider, ce model sa aleg?

3 răspunsuri la “Prize Torelectric sau Schneider, ce model sa aleg?”

Buna ziua!
1. Dumneavoastra puneti ceea ce doriti si timpul va demonstra daca acestea au fost bune sau nu.
2. Faptul ca ele sunt rotunde vedeti daca acestea se potrivesc in dozele existente. Sigur trebuie sa modificati si dozele prizelor si intrerupatoarelor care sunt dreptunghiulare sau patrate.
Cu stima si respect.

Intotdeauna un meserias te trimite sa iei produse de la firme de unde primeste el comision. Personal am de la aceasta firma intrerupatoare tactile de 5 ani cumparate si sunt foarte multumit de ele.

Mai mult ca sigur ca electricianul este un Nene roman care nu neaparat are comision de la vreo firma de unde cumpara Schneider dar habar nu a auzit vreodata el de Torelectric.
In materii de instalatii electrice un electrician profesionist ar putea sa prezinte mai multe game de intrerupatoare cu avantaje si dezavantaje, respectiv ce optiuni si posibilitati lipsesc, etc.
Doamna de mai sus se referea desigur la intrerupatoare simple nicidecum la intrerupatoare programabile din telefon sau Google – tactile, sau tactile wi-fi, sau tactile cu wi-fi si RF, etc, etc.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *