Categorii
Intrebari de la cititori

Racordarea la Distrigaz e scumpa. Rog alternative

Buna ziua. Am depus solicitare de racordare la Distrigaz si am primit devizul de 24000 lei la care se adauga suma de 2400 lei taxa racordare. Asta pana la poarta, la care daca mai adaug si cat ma costa pana in casa cred ca ajung la 30000 lei.


Excluzand centrala pe lemne ce alte variante de incalzire mai am incat sa nu ajung totusi la facturi astronomice pe luna? Din cate vad gazul s-a scumpit cu 30% de anul trecut si ma gandesc serios la ce este mai eficace pe viitor. Daca aveti sfaturi sa imi dati va rog sa imi spuneti concret ce aveti cat ati platit pe luna si pentru cati mp. Eu am 135 mp util. Multumesc.

Intrebare de la Sebastian, pe adresa redactiei: Racordarea la Distrigaz e scumpa. Rog alternative.

3 răspunsuri la “Racordarea la Distrigaz e scumpa. Rog alternative”

Daca necesarul energetic este mic puteti pune pe curent. Preturile vor fi initial mici dar facturile mari. Pe peleti si lemn este recomandat sa aveti o camera speciala pentru centrala. Sau poate un termosemineu pe peleti la care se pot lega calorifere. Are el pompa si tot ce mai trebuie. La lemn este deranj mare cu achizitionare, taiat, spart, depozitat. La peleti luati la sac. Ideal ar fi sa vorbiti cu o firma / persoana care va si proiecteaza sistemul pentru ca pe peleti, lemn va trebuie si puffer, instalatia trebuie sa fie gandita corect. Daca iernile sunt grele puteti face soba mare in clopote cu registru care sa aiba un perete comun cu o a doua camera. Dar… este pe lemne.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *