Categorii
Intrebari de la cititori

Aranjare mobila, tv in living forma atipica

Buna ziua. Am o mare dilema, nu stiu cum as putea sa amenajez un living cu forma mai atipica, mai exact nu stiu cum as putea sa pun canapeaua / coltarul, TV-ul, mobila deoarece mi se pare ca ferestrele ocupa un spatiu foarte mare.


Ati putea va rog frumos sa ma ajutati cu cateva sfaturi referitoare la amenajarea acestuia? Aici sunt 2 poze: photos.app.goo.gl/6Yj26iEzZgCEpB6L7 , photos.app.goo.gl/B32vZmrJ4b7XuhNE6 . Canapeau existenta e provizorie. Multumesc anticipat!

Intrebare de la Anca, pe adresa redactiei: Aranjare mobila, tv in living forma atipica.

3 răspunsuri la “Aranjare mobila, tv in living forma atipica”

Buna seara,
Usa din prima poza e usa de la bucătărie, initial era bucataria open space dar am inchis-o noi.

Am inteles. Multumesc pentru precizare!

In acest caz eu as aseza canapeaua sau coltarul cu spatele la cele doua ferestre, adica practic cu fata spre usa spre bucatarie, si as monta televizorul pe peretele langa care vad in imaginea primita de la tine bax-urile cu apa. Pentru suplimentarea locurilor se pot aduce in decor si doua fotolii care pot fi asezate cu fata spre fereastra sub care este montat caloriferul scund, formand o zona de conversatie impreuna cu canapeaua.

In spatiul de sub scara poate fi amenajat un loc de luat masa, insa va trebui sa asigurati si o iluminare adecvata zonei respective. Daca nu doriti amenajarea unui loc de luat masa in living zona respectiva poate fi destinata unui birou sau spatiu de lucru

In acest fel stalpul nu va incomoda atunci cand veti privi la televizor si totodata veti pastra libera calea de acces spre etaj.

Ferestrele sunt intotdeauna frumoase, cata vreme sunt puse corect in valoare. Recomand sa montezi galerii la inaltimi egale la toate cele trei ferestre (mai aproape de tavan, pentru inaltarea vizuala a acestuia).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *