Categorii
Intrebari de la cititori

Caut constructor Bucuresti, casa parter, pret la gri / cheie

Buna ziua. As dori sa gasesc un constructor pentru constructia unei case de 70 mp construiti (parter) in Straulesti, Bucuresti. As dori sa stiu care ar fi pretul casei la gri (cu instalatii sanitare si electrice) si respectiv la cheie.


In plus as dori o estimare de pret pentru daramarea si debarasarea molozului pentru o casa de paianta de 50 mp. De asemenea as dori o estimare pentru constructia unui gard (10 mp de beton la fata si gard de plasa pe aproximativ 20 m in lateral). Multumesc.

Intrebare de la Laura, pe adresa redactiei: Caut constructor Bucuresti, casa parter, pret la gri / cheie.

7 răspunsuri la “Caut constructor Bucuresti, casa parter, pret la gri / cheie”

Daca doriti o OFERTA (Deviz Estimativ) de EXECUTIE trimiteti Proiectul DTAC si Antemasuratoarea pe Cantitati de Lucrari cu care ati obtinut AUTORIZATIA de CONSTRUIRE la adresa de e-mail: sorin30041960@yahoo.com si in cel mai scurt timp v-o trimitem impreuna cu un Grafic de Executie..
Cu stima,
inginer constructor Sorin

Reborn Construct S.R.L.
Preț avantajos si promtitudine.
Executam case la cheie, case la rosu, montaj instalatii si amenajari. Lucrarile sunt asigurate de catre echipe de lucru calificate. Ne conformam termenelor de executie si detaliilor tehnice ale proiectelor pentru a oferi clientilor locuinte bine realizate, sigure si cu aspect de invidiat.
Cerere ofertă pe mail(poză cu proiectul sau amprenta la sol si cateva detalii): contact@rconstruct.ro
0858859747

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *