Categorii
Intrebari de la cititori

Cautam echipa Dambovita finalizare casa, acoperis etc

Buna ziua. In Aprilie 2020 avem nevoie de o echipa de oameni seriosi, care se misca repede si lucreaza calitativ. Am ridicat in 2 oameni o casa in Dambovita, la 40 km de Bucuresti, si avem nevoie de ajutor pentru:


Finalizare acoperis (tabla este fixata dar trebuie inlocuita o coala de tabla si facut sageacul), izolare interior acoperis (avem vata si lambriul luate), izolare exterior (casa are cam 6 pe 7, partea cea mai inalta are 5.80 m si este intr-o apa), pus lambriu la interior, gresie, facuta instalatia sanitara si eventual facuta instalatia electrica, plus de ridicat un gard de 2 m inaltime din plasa sudata cu bordura de beton, 80-90 ml. Suntem o familie cu buget restrans dar avem nevoie de un pret maxim de la dumneavoastra pentru toate aceste lucrari, sa stim cum ne organizam pana la primavara.
Va multumesc.

Intrebare de la Elena N, pe adresa redactiei: Cautam echipa Dambovita finalizare casa, acoperis etc.

2 răspunsuri la “Cautam echipa Dambovita finalizare casa, acoperis etc”

Echipa serioasa din Arges putem realiza lucrarea dvs insa trebuiesc mai multe detalii despre suprafete si stadiul in care este casa . ne ar ajuta niste poze . ne puteti contacta la nr 0743636524 Iulian .

Buna ziua , suntem firma de constructii, pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 0787457853

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *