Categorii
Intrebari de la cititori

Decorare perete veranda, fototapet sau piatra naturala

Vreau un sfat in ceea ce priveste decorarea unui perete din veranda. Veranda este lipita de casa si este din lemn, tot lemnul este vopsit in culoare mahon. Peretele casei unde am si unul din geamurile de la bucatarie as vrea sa nu-l las varuit.


Ma gandeam la un fototapet / piatra naturala, ce parere aveti? Fototapet, ma cam incurca geamul. Pardoseala este cu gresie, culoare roscata (Toscana de la Cesarom). Astept un sfat de la dvs. Multumesc.

Intrebare de la Cercilia, pe adresa redactiei: Decorare perete veranda, fototapet sau piatra naturala.

2 răspunsuri la “Decorare perete veranda, fototapet sau piatra naturala”

Buna, Cercilia!

Fototapetul este un finisaj conceput pentru finisarea spatiilor interioare, ceea ce inseamna ca nu are proprietatile necesare pentru a fi utilizat in amenajarile exterioare, chit ca este vorba despre o terasa acoperita.

Umezeala din perioadele ploioase, praful, razele soarelui, ciclurile inghet-dezghet sunt doar cativa dintre factorii care vor grabi deteriorarea fototapetului. Drept urmare recomandarea mea este sa plachezi peretele respectiv cu piatra naturala sau artificiala, alegand un model pentru placarile exterioare, intr-o nuanta de teracota mai deschisa, dar care sa arate armonios in combinatie cu gresia pe care o ai deja in terasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *