Categorii
Intrebari de la cititori

Living canapea verde, ce covor si draperii sa aleg?

Buna. Pentru un living cu canapea verde, parchet gri, peretii albi, mobila cu carcasele gri precum parchetul si fronturile alb cu gri lucios, perdea alba. Ce covor si draperii s-ar potrivii? Multumesc mult!


Intrebare de la Ungureanu, pe adresa redactiei: Living canapea verde, ce covor si draperii sa aleg?

4 răspunsuri la “Living canapea verde, ce covor si draperii sa aleg?”

Buna, Ungureanu!

Eu as asorta livingul cu un covor alb simplu sau cu imprimeu gri si cu un set de draperii mov ce pot fi legate vizual de restul elementelor prin alegerea unor pernute decorative cu imprimeu sau accente mov.

Multumesc mult pentru raspuns. Fiind la pasul in care o sa dam comanda de mobila tot pentru living ati propune alta combinatia de culori? Mentionez ca usa este wenge. Multumesc mult!

Cred ca ati facut o alegere buna in privinta culorii mobilei din living, se vede ca aceste culori va plac. Eu as fi ales fie o mobila intr-o nuanta mai calda a lemnului, fie una in culoarea untului, incadrata eventual de o carcasa in ton cu parchetul.

Dar, repet, cred ca ati facut alegerea buna din punct de vedere cromatic 🙂

Buna ziua,
Ce sfaturi mi-ai da pentru amenajarea unui living care este in acest moment gol.(culoare canapea, draperii, covor, mobila. Fac precizarea ca usile sunt alb, parchetul alb cu gri deschis. peretii albi. Da, stiu cam mult alb.
Va multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *