Categorii
Intrebari de la cititori

Pret centrala cu puffer, casa boltari, izolata, Arges?

Am o casa din boltari de ciment izolata cu polistiren de 5, formata din 5 dormitoare, hol si baie, 2 dormitoare cu dimensiunile de 5 x 5 x h 2.2, altele cu dimensiunile de 3.5 x 3.5 x h 2.2, hol dimensiuni 6 x 2 si baie de 1.5 x 3.5. Cam cat m-ar duce o centrala termica cu gazeificare cu tot, inclusiv puffer?


Mentionez, camera centralei se afla la 2 metri de primul dormitor, casa nu are etaj, e pe suprafata de: lungime 18.5 si latime de 7, zona de munte Arges,

Intrebare de la Hera, pe adresa redactiei: Pret centrala cu puffer, casa boltari, izolata, Arges?

2 răspunsuri la “Pret centrala cu puffer, casa boltari, izolata, Arges?”

buna seara
cine crezi ca iti poate da un pret pe detaliile astea de nimic care le livrezi?

Contactati o firma de profil din zona dvs. Va vor intocmi un deviz cu manopera + toate materialele necesare calculate la necesarul energetic al cladirii.
Mai ieftin o calculati dvs: Cautati „calcul termic blogspot” si descarcati aplicatiile de acolo pentru calculul necesarului energetic + radiatoare. Sa aveti grija sa modificati parametri aplicatiilor. Standard izolatia peretilor este la 10cm, dvs sunteti cu 5cm. Vi se va cere si izolatia tavanului, placii de jos daca exista. Daca nu: alegeti „fara”. Atat timp cat parametri introdusi sunt corecti calculul va fi exact.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *