Categorii
Intrebari de la cititori

Pret orientativ casa Calarasi, constructie 120 mp cu etaj

Buna ziua, vreau sa construiesc o casa undeva in Calarasi, la 35 km de Bucuresti, casa o sa fie de 120 mp parter + etaj si as dori un pret orentativ pentru manopera (pret pe m2 si pret total). Casa o sa fie simpla fara balcon si alte chestii extra. Multumesc anticipat.


Intrebare de la Constantin, pe adresa redactiei: Pret orientativ casa Calarasi, constructie 120 mp cu etaj.

6 răspunsuri la “Pret orientativ casa Calarasi, constructie 120 mp cu etaj”

Cu materiale şi manoperă de calitate – preţ estimativ 387 euro / mp SCD x 240 mp, construire legală şi cu răspunderea noastră.
Cu materiale şi manoperă de calitate – preţ estimativ 297 euro / mp SCD x 240 mp, construire legală şi cu răspunderea dumneavoastră.
steriesilvestru@gmail.com

Domnule Silvestru, sunteti amabil sa-mi explicati ce semnifica si care sunt diferentele intre cele doua preturi estimative? Multumesc.

Primul preţ este pentru execuţie lucrări… fără niciun ajutor din partea proprietarului (fără energia lui, fără apa lui, fără pază asigurată de el, fără transport al materialelor asigurat de el… ), cu TVA plătit de noi, cu toate impozitele şi contribuţiile plătite de noi.
Al doilea preţ este un preţ pentru execuţie lucrări… cu ajutor din partea proprietarului, este un preţ mai mic deoarece noi plătim o parte din cheltuieli, iar proprietarul vrea să plătească el TVA, impozite şi contribuţii, energie, apă, transport, pază)

Bună ziua caut o firma care accepta plata în rate la construcția une care am proiectul făcut tote actele la gata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *