Categorii
Intrebari de la cititori

Renovare apartament nuante gri, usi interior?

Buna ziua. Sunt in curs de renovare a unui apartament de 3 camere. Am ales deja pentru bucatarie gresie, faianta si un mozaic din sticla in nuante de gri (mi-a placut foarte tare modelul de mozaic, de aici si idea de bucatarie cu gri).


Pe hol va fi aceeasi gresie cu aspect de parchet in nuanta de gri, iar in camere parchet nuanta gri foarte deschis. Problema este ca imi placusera niste usi de interior Porta Doors nuanta nuc alb (usor galbui) si nu stiu cum vor arata cu nuantele de gri din hol si bucatarie (as prefera sa am aceeasi gresie pentru continuitate, bucataria fiind chiar la intrarea in casa). Alternativa ar fi usi wenge alb tot de la Porta. Ce imi recomandati in materie de usi de interior? Multumesc.

Intrebare de la Melania, pe adresa redactiei: Renovare apartament nuante gri, usi interior?

Nota redactiei: citeste si Amenajari interioare cu pereti gri. Idei si solutii decorative inspirate.

Un răspuns la “Renovare apartament nuante gri, usi interior?”

Buna, Melania!

Daca vrei sa obtii si un contrast cu peretii (care, am presupus, vor fi albi sau intr-o nuanta deschisa), poti opta pentru usi gri. Insa banuiesc ca nu ai gasit o nuanta apropiata de cea a gresiei gri in oferta Porta Doors. Prin urmare, cred ca varianta wenge alb este una potrivita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *