Categorii
Intrebari de la cititori

Amenajare si asortare culori casuta in curtea parinteasca

Buna ziua. Am si eu o mica constructie in curtea parinteasca. E ridicata, acoperita și geamurile si usile exterioare sunt comandate din termopan, culoarea maro (nuc). Mai am nevoie de 2 usi interioare (baie si bucatarie) ce dau dintr-un hol (usa si geamurile de termopan sunt maro (nuc).


Intrebarea mea este daca cele 2 usi interioare pot fi albe? Am gasit 2 pe dimensiuni care imi plac. Mentionez ca tot din hol va fi construita o scara interioara din lemn, pe care cum sa o vopsesc (culoarea geamurilor si usilor exterioare maro nuc). As pune jos parchet de culoare deschisa (gri cu usoare nuante de maro, bej). Va rog dati-mi un sfat. Cum sa le asortez? Era bine daca va descopeream mai repede. Constructia e in curtea parinteasca intr-un sat din judetul Bistrita Nasaud. Multumesc.

Intrebare de la Emilia, pe adresa redactiei: Amenajare si asortare culori casuta in curtea parinteasca.

Un răspuns la “Amenajare si asortare culori casuta in curtea parinteasca”

Buna, Emilia!

Eu zic sa nu strici totul cu cele doua usi albe. Ideal este ca usile de interior nu numai sa aiba tote aceeasi culoare, ci sa si arate la fel, sa provina din aceeasi colectie. Daca ti se pare ca cele doua usi albe se potrivesc ca model / design cu cele pe care le ai deja, poti lua in considerare vopsirea lor. Insa eu cred ca ar fi o complicatie inutila.

Este foarte bine ca ai ales sa faci si scara tot in nuanta nuc a usilor si tamplariei exterioare.

Cat despre parchet, si eu as opta pentru un parchet luminos si deschis, in contrast cu nuanta de nuc pe care o ai deja.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *