Categorii
Anunturi imobiliare / mica publicitate

Case de lux de vanzare in apropiere de Ploiesti

Daca esti in cautarea unei case aproape de oras si in acelasi timp situata intr-o zona linistita, in inima naturii, FIM Spring Residence Paulesti poate fi alegerea ideala pentru tine si familia ta. Situat la doar 5 km de Ploiesti, in imediata apropiere a padurii Paulesti, judetul Prahova, un loc de relaxare apreciat de ploiesteni si nu numai, acest cartier rezidential urmeaza sa fie dat in folosinta in luna noiembrie a acestui an.


Suntem o firma tanara pe piata din Romania, cu o echipa de 60 de angajati, dar ne mandrim cu experienta de peste 10 ani in domeniul constructiilor si amenajarilor interioare acumulata in strainatate, mai exact in Spania. Iubim ceea ce facem si, mai mult decat atat, ne place sa indeplinim vise si de aceea am infiintat firma SC Sevan Geo Interconstruct SRL. Proiectul din Prahova de care suntem mandri, FIM Spring Residence Paulesti, a luat nastere tocmai din dorinta noastra de a implini visul celor care isi doresc o locuinta proprie, un camin caruia sa-i poata spune „acasa”.

casa FIM Spring Residence Paulesti Ploiesti

Case unifamiliale cu finisaje de lux

Cartierul rezidential FIM Residence Paulesti include 21 case individuale, cu suprafete utile de pana 170 mp, fiecare avand cate o curte de 500 metri patrati, care ofera suficient spatiu pentru relaxare in aer liber si pentru gradinarit. Casele desfasurate pe parter si etaj au structura din beton si peretii din caramida, avand un design modern minimalist, de inspiratie mediteraneana. Finisajele premium sunt realizate mecanizat, fiecare constructie fiind predata la cheie, cu tamplarie de aluminiu, parchet si marmura la interior si granit la exterior. Pentru un confort termic sporit am ales sa dotam casele pe care le-am construit cu incalzire prin pardoseala, sistem ce poate fi reglat in functie de preferinte gratie termostatelor montate in fiecare zona a locuintei. Iar pentru siguranta, am ales usi de intrare blindate si am prevazut fiecare imobil cu preinstalarea necesara unui sistem de alarma. In plus, fiecare dintre casele noastre sunt dotate cu interfoane video.

Casele din cadrul cartierului rezidential sunt compartimentate dupa cum urmeaza:

  • Parterul este compus din living, bucatarie, baie, hol, camera tehnica, garaj pentru 1 sau 2 masini, prevazut cu usi actionate electric.
  • Etajul este compus din 3 dormitoare si alte doua bai, plus hol, dressing si doua terase.
alei travertin gard zidarie casa padure Paulesti PH
cartier rezidential  padure langa Ploiesti
gazon spatiu verde casa FIM Spring Rezidence Paulesti PH

Curtea, gradina si garajul casei

Si pentru ca visul de a avea un camin nu se limiteaza doar la spatiile si dotarile interioare ale locuintei, ne-am ingrijit sa asiguram fiecare casa cu o curte proprie de 500 metri patrati, amenajata frumos cu alei placate cu travertin si spatii verzi dotate cu sisteme de irigatie cu aspersoare pe senzori. Curtea fiecarui imobil din cadrul ansambului rezidential FIM Spring Residence Paulesti este imprejmuita cu gard din zidarie si aluminiu.

vedere de sus curte casa FIM Spring Residence Paulesti
piscina casa cartir FIM Spring Residence Ploiesti

O caracteristica speciala este ca fiecare casa dispune si de o piscina acoperita cu o camera tehnica rezervata intretinerii acesteia. In perioadele frumoase ale anului piscina poate fi descoperita cu usurinta gratie sistemului de rulare/derulare al copertinei, iar intretinerea ei se va realiza usor datorita sistemelor de filtrare si recirculare a apei cu care este prevazuta.

Pretul pentru o casa din complexul rezidential situat in apropierea orasului Ploiesti este de 190000 Euro cu TVA inclus. Locuintele se predau la cheie, asa ca nu trebuie decat sa o alegi pe cea care iti place si sa te muti in ea!

Suntem SC Sevan Geo Interconstruct SRL reprezentati de administratorul George Petroiu si te asiguram ca FIM Spring Residence Paulesti este locul pe care il vei numi cu drag „acasa”. Te invitam sa programezi o intalnire cu noi, dezvoltatorii si constructorii acestui proiect, la numarul de telefon: 0720313543

pardoseli marmura interior casa
interior dormitor placat parchet
scara interioara placata marmura casa lux FIM Spring Residence PH
cabina dus baie placata marmura
placare exterioara granit casa FIM Spring Residence PH
cartier rezidential Paulesti PH
iluminat nocturn curte FIM Spring Residence Paulesti PH
casa lux langa padure Ploiesti PH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *