Categorii
Intrebari de la cititori

Costuri terasa acoperita langa casa, calcul materiale

Cat ma costa sa fac de la zero o terasa acoperita langa casa? Vreau sa mai fac o iesire din bucatarie si sa construiesc terasa de 3 x 9 metri, cu acoperis si balustrada, dar nu stiu cum sa fac calculul la materiale si ce trebuie sa cumpar ca sa o finisez la gata.


Intrebare de la Marian, pe adresa redactiei: Costuri terasa acoperita langa casa, calcul materiale.

4 răspunsuri la “Costuri terasa acoperita langa casa, calcul materiale”

Terasa. E cam simplu cum ai pus problema. Se poate face in 100 de feluri. Inchisa, deschisa, cu stilpi de lemn, de fier, de beton cu acoperis cu lemn finisat nefinisat cu gresie marmura, beton, cu fundatie fara fundatie (casa de care o lipesti presupun ca are fundatie) etc. Deci nu stiu cine poate sa-ti dea un raspuns. De exemplu eu am facut asa ceva pentru mine 11 x 3.30 m si la calculul hartiei mi-a dat un pret si cand m-am apucat si am terminat am inmultit cu 2 suma. Deci in fuctie de ce vrei sa faci e simplu intri pe internet vezi cam cat costa (poate iti faci un mic proiect pe baza caruia sa stii cam ce materiale iti trebuiesc)

Buna ziua. In legatura cu terasa sunati la tel 0760065717 si va raspundem. Tocmai executam o asemenea terasa.

Buna ziua, si eu sunt in cautarea unui proiect de terasa lipita de casa. Poate dl. Florian sa ne puna niste atasamente cu pozele teraselor pe care le-a executat. Cu stima, Violeta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *