Categorii
Intrebari de la cititori

Pat de mijloc sau divan in camera copilului?

Buna seara! Dupa o zi lunga de plimbat prin magazine pentru un dormitor de copil spre adolescent, indraznesc sa ma consiliati in vederea asezarii in camera a patului. Va atasez o poza.


Sotul meu zice sa punem pat de mijloc exact cum este pus in imaginea pe care o atasez, iar eu as dori sa iau un divan sa-l pun pe peretele cum intri in camera, imediat pe dreapta. Este vorba de dormitorul de 13.07.

Intrebare de la Felicia, pe adresa redactiei: Pat de mijloc sau divan in camera copilului?

divan pat
schita apartament cu camera copil

2 răspunsuri la “Pat de mijloc sau divan in camera copilului?”

Buna, Felicia!

Daca fiul vostru se indreapta spre adolescenta, probabil ca are deja niste preferinte proprii chiar si in ce priveste amenajarea propriei camere. Cred ca ar trebui sa-l intrebati pe el in primul rand cum ar prefera sa fie patul pe care va dormi.

Spre exemplu fiica mea, care are deja 15 ani, alege de cativa ani buni cum sa-si amenajeze camera si eu nu intervin tocmai pentru ca decorul si mobila trebuie sa fie pe placul ei. Acum, de pilda, isi doreste un pat de mijloc, de o persoana, cu tablie frumoasa, desi are un pat supraetajat cu o canapea pe care o foloseste pe timpul zilei dedesubt, exact asa cum alesese cand avea 12 ani.

Altfel, din considerente ergonomice, e clar ca divanul ar ocupa mai putin loc decat un pat de mijloc. In ce priveste calitatea somnului, ambele variante sunt bune, fiind dotate cu saltele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *