Categorii
Intrebari de la cititori

Reamenajare living mic, apartament semidecomandat

Buna seara. Am nevoie de o parere in ceea ce priveste reamenajarea unui living mic, apartament semidecomandat: vreau sa integrez o masa de dining extensibila rotunda, diametru 90 cm pe peretele opus coltarului si sa montez cateva rafturi / polite deasupra coltarului.


Mentionez ca pe peretele opus geamului am deja un dressing. E ok ca si amplasare? Nu ar fi prea incarcata camera?

Intrebare de la Petruta, pe adresa redactiei: Reamenajare living mic, apartament semidecomandat. (nota redactiei: citeste si https://www.casadex.ro/2014/01/livingul-mic-10-trucuri-utile-de-amenajare-15-imagini/)

2 răspunsuri la “Reamenajare living mic, apartament semidecomandat”

Buna, Petruta!

Sa inteleg ca nu vei avea televizor in living?

Ma gandesc ca, in principiu, poti aduce si o masa rotunda in decor. Insa eu as incerca sa o asez langa fereastra, iar pe peretele opus canapelei as monta o etajera, o biblioteca sau o comoda frumoasa cu rafturi deasupra ei. Daca insa incaperea este suficient de lata poti merge pe varianta aleasa de tine.

Intrebai daca nu va fi prea incarcat micul living cu atatea piese de mobilier… Nu-ti pot raspunde exact la intrebare fara sa stiu care sunt dimensiunile reale ale incaperii, ce dimensiune si culoare are coltarul sau ce culoare are dressingul. Pentru ca acestea sunt aspecte importante.

Coltarul are culoarea gri șobolan, dressing ul este wenge cu o dunga la mijloc crem lucios ( insa intenționez sa schimb ușile sa le fac albe, eventual cu o oglinda ). Pe peretele opus dressing ului am ușa de la balcon cu un geam fix mare. Masa intențione sa o pun în fata coltarului și lângă ea și în televizor fixat în perete. Mă gândeam sa mai transfer din rafturi / dulapuri deasupra coltar ului. O da va trimit pe mail poze cu Schita și eventual cu ce element am deja în living.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *