Categorii
Intrebari de la cititori

Acte proiect (numarul casei) gresite, trebuie actualizate?

Problema cu proiectul de casa: toate actele au fost facute pe un numar de casa (exemplu nr 294, ele fiind necesare la nr 294 A. Totula fost platit la zi. Mi se zice ca trebuie actualizate toate actele fiind necesar sa platesc iar toate taxele care au fost deja platite.


Intrebare de la Marinela, pe adresa redactiei: Acte proiect (numarul casei) gresite, trebuie actualizate?

2 răspunsuri la “Acte proiect (numarul casei) gresite, trebuie actualizate?”

Nea dulgher, te-ai facut si avocat cand ai reclamatii pana si pe casele acelea din poze, ca nu sunteti firma serioasa, ci doar relama este peste tot, oferind doar vise pe hartie… hahahaha ?

Doamna @Marinela de ce nu apelati la un jurist (mai simplu) ? Aici de obicei se ofera anumite sfaturi / consilieri vsv de construirea unei case . Oricum situatia dumneavoastra este suficient de delicata. Daca s-au platit acele taxe din eroarea / greseala dumneavoastra in mod normal asa se procedeaza, dar… se pot cere si restituiri avand in vedere ca la acea adresa nu se „petrece” nimic, nu se construieste, nu exista acelasi proprietar in acte… etc , dar asta numai (de obicei) intr-un proces , ceea ce va atrage si alte „probleme viitoare si incurcaturi provocate uneori intentionat” , daca intelegeti ce vreau sa va zic , in etapele dumneavoastra pe care trebuie sa le parcurgeti pana casa va fi gata. Eu sunt curios de ce nu va sfatuiesc cei de la primaria arondata ce ati putea face mai departe, expediindu-va relativ usor si spunand ca trebuie sa platiti din nou!? Ptr. mine singurul lucru care ar fi suficient de clar este acela ca nu sunteti intr-o buna relationare cu cei de acolo (iar aici numai dumneavoastra va puteti gasi explicatia), daca este o suma mare pe care ati achitat-o (fiindca nu stim deoarece nu ati specificat-o) nu poate fi recuperata decat pe cale juridica . Traim in Romania si este mai usor sa incurcam pe cineva in hatisul birocratiei, decat sa-l descurcam .

Apelati (mai intai) cum v-am spus daca nu se poate „altfel” si suma achitata este mare , adica la un jurist ca este mai putin costisitor, ulterior la un avocat daca este cazul, de pe zona arondata, altfel aici prea putin veti gasi sfaturi, chiar si de genul acesta. Sa aveti spor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *