Categorii
Intrebari de la cititori

Bucatarie deschisa cu holul, electrocasnice gri, amenajare

Buna! Va urmaresc de ceva timp cu mult drag. Faceti o treaba minunata si as vrea sa ma ajutati si pe mine cu o parere, daca se poate! Urmeaza sa imi iau acest model de bucatarie (poza) insa nu stiu ce parchet, faianta si alte chestii sa imi mai aleg pentru (chiuveta inca nu am ales-o), doar blatul din poza.


Este o bucatarie deschisa cu holul. As putea sa vopsesc partea unde o sa fie mobila cu alb, eventual peretii? Am uitat sa precizez de electrocasnice (sunt gri). Astept raspuns! O zi minunata. PS: pozele am reusit sa le pun pe mail.

Intrebare de la Marlena, pe adresa redactiei: Bucatarie deschisa cu holul, electrocasnice gri, amenajare.

bucatarie alb cu negru

3 răspunsuri la “Bucatarie deschisa cu holul, electrocasnice gri, amenajare”

Buna, Marlena!

Poti asorta aceasta mobila de bucatarie cu o faianta alba, lucioasa. Poti opta pentru placi tip metro, pentru placi mari simple sau pentru placi cu un model 3D sau cu model in relief (de pilda, Ege alba de la Dedeman). Daca vrei un model ceva mai pronuntat, diferit de dulapurile suspendate, poti alege o faianta in ton cu blatul sau una decorativa, cum este, de pilda, modelul Caen Glace din oferta Dedeman.

Parchetul e bine sa fie acelasi cu cel pe care il vei monta si in celelalte incaperi din locuinta ta.

Din pacate, nu am inteles intrebarea despre culoarea peretilor. Te referi la zonele din bucatarie unde peretii nu vor fi placati cu faianta?

Da. Mă refer la zona unde nu este faianța … parca nu as opta tot pentru alb dacă faianța as face-o alba… bucătăria e deschisă cu holul însă momentan pe hol am lăsat alb..

Da, merge lavabila alba, fiind si o optiune practica, in caz de nevoie fiind usor de retusat, vopseaua alba fiind cel mai usor de procurat.

Altfel, pentru un contrast subtil, poti alege sa zugravesti peretii liberi si in nuanta inului sau a petalelor de iasomie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *