Categorii
Intrebari de la cititori

Ce culoare sa aleg pentru gardul meu din boltari?

Buna ziua. Ce culoare sa aleg pentru gardul meu? Este intrebarea ce nu-mi da liniste in aceste zile si pentru care va cer ajutorul. Este vorba despre un gard zidit din boltari de ciment peste care urmeaza sa se dea decorativa.


Mentionez ca nuanta casei este verde viu, avand pe fatada ancadramente de culoare gri verzui (la doua ferestre si pe colturi), iar soclu este si el gri (dar o alta nuanta decat cea din ancadramente). Urmeaza, de asemenea, ca trotuarele sa fie facute in pavele gri inchis si alb murdar, iar in restul curtii avem deocamdata pietris. Nu avem o curte foarte generoasa, motiv pentru care aceeasi nuanta de verde la gard cred ca ar putea sa fie prea mult. In curte mai avem si o vita de vie. Cumva mi-as dori sa fie verde, dar ma tem sa nu fie o alegere gresita (cel putin o parte a gardului este chiar in apropierea casei). Cei care ne fac gardul, ne-au sfatuit sa-l facem in doua nuante, nu stiu de ce dar nu prea agreez aceasta idee. As prefera sa fie tot in aceeasi nuanta, mi se pare mai elegant, poate ma insel. M-am gandit sa fie gardul gri sau poate alb, ma tem insa sa nu fie mult prea pretentios. Chiar nu stiu cum e mai bine. Asa ca o alta viziune, ar fi mai mult decat bine-venita. Maine ar trebui deja sa luam o decizie in acest sens. Multumesc.

Intrebare de la Anca, pe adresa redactiei: Ce culoare sa aleg pentru gardul meu din boltari?

Un răspuns la “Ce culoare sa aleg pentru gardul meu din boltari?”

Buna, Anca!

Cred ca poti sa zugravesti gardul in gri, asa cum te-ai gandit, ideal fiind sa alegi aceeasi nuanta de gri verzui pe care o aveti deja pe ancadramentele de pe fatada casei. Eu asa as proceda 🙂

Alb nu l-as face cu siguranta, si mie mi se pare cam pretentios pentru un gard din zidarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *