Categorii
Intrebari de la cititori

Cea mai ieftina si rapida solutie de incalzire casa la tara?

Buna ziua! Am mostenit o casa la tara si caut o solutie ieftina si rapida de incalzire pentru iarna asta. Casa este din caramida tiganeasca cu pereti de 45 cm, are doua camere si o bucatarie.


Baia o s-o fac luna aceasta, iar celelalte renovari sper sa le fac la primavara. Nu mai are sobe, casa fiind locuita in ultimii ani doar vara, toamna si primavara fiind incalzita cu niste calorifere electrice care ard la buzunar. As vrea sa pot sa o incalzesc in iarna aceasta pentru a putea petrece acolo weekendurile si sarbatorile de iarna. Repet, caut varianta cea mai ieftina dar si rapida, alta decat caloriferele electrice daca exista. Multumesc!

Intrebare de la George, pe adresa redactiei: Cea mai ieftina si rapida solutie de incalzire casa la tara?

5 răspunsuri la “Cea mai ieftina si rapida solutie de incalzire casa la tara?”

Lemnul este cel mai ieftin, dar trebuia sa fi cumparat lemnele pana acum ca sa fii avut timp sa se usuce. Ar mai fi o solutie sobele pe gpl. Este cam 500 ron una dar au un mare dezavantaj: gazele arse, si faptul ca trebuie supravegheate mereu. Trebuie sa tineti cont ca deoarece incalziti ocazional, peretii vor fii foarte reci si in afara de o soba cu putere mare nu stiu ce ar face fata.
Uitati-va si la semineu / sobe pe peleti. Sunt totusi cam scumpe dar sunt mai sigure si in plus aveti deja cosurile de fum.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *