Categorii
Intrebari de la cititori

Mobila bucatarie gri pe comanda si gresie maro e ok?

Buna! Imi poti da o parere, te rog, in urmatoarea situatie? In bucatarie avem gresia un maro inchis iar faianta duce spre un crem foarte deschis. Mobila am facut-o pe comanda si am ales-o un gri. Crezi ca se potrivesc ca si nuante sau va pica mobila ca „nuca-n perete”?


Ma gandeam eventual sa pun o mocheta in nuanta de gri si la fel si draperia pentru a balansa cromatica. Crezi ca se va vedea urat? Iti multumesc mult!

Intrebare de la Madalina, pe adresa redactiei: Mobila bucatarie gri pe comanda si gresie maro e ok?

2 răspunsuri la “Mobila bucatarie gri pe comanda si gresie maro e ok?”

Buna, Madalina!

Cred ca este suficient sa alegi o draperie gri pentru a integra mai usor mobila noua din bucatarie. Insa mie imi plac combinatiile de gri si maro si nu consider ca mobila gri nu va arata bine in compania gresiei maro si faiantei crem.

Daca doresti, poti aduce in combinatie si cateva elemente colorate verde fistic sau bleu (scaunele din jurul mesei, de pilda) si astfel vei aduce si un strop de culoare decorului.

Mobila gri este din ce in ce mai cautata atat in bucatarii cat si in living sau dormitoare , stiu ce vorbesc pentru ca ma ocup cu executia de mobila la comanda, si nu numai odata am facut mobila gri pe care am asezat-o pe gresie gri inchis, avand pe perete faianta gri, de altfel exista o varietate mare de gri atat la gresie, faianta cat si la pal. Gri-ul este o culoare neutral si se poate combina usor atat cu bej sau cu Lime, ori verde deschis sau chiar si albastru deschis , bineanteles ma refer la mobila .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *