Categorii
Intrebari de la cititori

Montez usile de interior si apoi torn sapa sau invers?

Buna seara. Va rog sa ma ajutati legat de sapa si usile de la casa. Ce imi recomandati: turnare sapa sau montarea usilor de interior inainte? Care este primul lucru?


Intrebare de la Anca, pe adresa redactiei: Montez usile de interior si apoi torn sapa sau invers?

5 răspunsuri la “Montez usile de interior si apoi torn sapa sau invers?”

Parerea mea este mai bine torni sapa si dupa sa montezi usile. Peste sapa o sa vina parchet sau gresie, cu care vei imbraca tocul usii. Iar pe viitor, cand vei schimba usile, poti scoate mai usor tocul. Daca il bagi in sapa il vei putea scoate foarte greu.

Buna ziua! Usile de interior se monteaza la sfarsit. Ordinea este urmatoarea: sapa, gresie, faianta, zugravit, parchet, usi!

Buna ziua!
Usile sunt ultimele care se monteaza. De ce? Dimensiunile tocului si foii de usa se stabilesc dupa turnare sapa, montare gresie, parchet sau ce va puneti dumneavoastra. Tocul usii nu se prinde in sapa.
Cu stima si respect.

Sapa este in mod obligatoriu prima. 1. Sapa va absorbi diferenta de nivel a placii de beton. Este greu de determinat inainte de a o turna cat de inalta va fi in zona usii. 2. Este mult mai usor pentru meseriasi sa elicopterizeze fara a trebui sa menajeze tocul usii. 3. Este de fapt mult mai usor pentru toti mesterii (gleuit, zugravit, montat gresie, parchet) sa-si faca treaba fara a trebui mereu sa protejeze usa. 4. Tocul vine montat peste finisajul pardoselii, astfel nu vei avea decupaje inestetice in jurul tocului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *