Categorii
Intrebari de la cititori

Pentru casa de 180 mp ce tip de centrala si cati KW sa aiba?

Buna ziua. Urmeaza sa fac instalatia de incalzire in casa. Rog sa ma ajutati cu recomandari privind centrala de incalzire, ce TIP si de cati kw sa fie. Casa are parter 90 mp si etajul 90 mp, total 180 mp (include casa scarii). Inaltimea camerelor este de 2,5 m. Instalatia in casa este pe PPR. Multumesc.


Intrebare de la Iulica, pe adresa redactiei: Pentru casa de 180 mp ce tip de centrala si cati KW sa aiba?

4 răspunsuri la “Pentru casa de 180 mp ce tip de centrala si cati KW sa aiba?”

Multumesc dl VALI. Ce marca de centrala pe gaz imi recomandati, sa fie raport calitate – pret, bun?
Cu stima

Depinde foarte mult de ce necesar energetic va rezulta in urma calculelor. Dvs aveti suprafata utila mare si aici calculele si dimensionarea corecta a instalatiei conteaza foarte mult. Si aici ma refer la tot ansamblul: centrala, pompa, distribuitoare, calorifere, tevi. Centrala este o veriga din acest intreg sistem. Vedeti ca mai este un topic recent cu recomandare de centrala si puteti intreba si acolo dar asta dupa ce aveti toate calculele corect facute.

Sugestie centrala pe gaz: Vaillant sau Viessmann. Referitor la dimensionare calarifere tot o sugestie, consultați un specialist mai întîi care sa vă facă și un proiect, care va fi necesar și la punerea în funcțiune și la verificările periodice obligatorii ale instalației de gaz și a centralei termice. Proiectantul va va face dimensionarea hidraulică a instalației de încălzire. ATENȚIE! E doar o sugestie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *