Categorii
Intrebari de la cititori

Sfaturi pozitionare canapea in living cu stalp in centru

Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati cu cateva sfaturi cu privire la amenajarea livingului, mai precis pozitionarea canapelei. Mentionez ca livingul are o suprafata utila de 24 m.


In camera exista, de asemenea, un stalp din cauza caruia nu stiu cum sa amenajez armonios spatiul. Masa este provizorie. Canapeaua are o lungime de 210 cm si o latime de 105 cm + insulita de 85 x 105 cm. Mai jos las cateva imagini. Va multumesc anticipat.

Intrebare de la Alexandra, pe adresa redactiei: Sfaturi pozitionare canapea in living cu stalp in centru.

Nota redactiei: citeste si Cum asezam corect mobila intr-un living multifunctional – sfaturi practice.

7 răspunsuri la “Sfaturi pozitionare canapea in living cu stalp in centru”

Alexandra, sa stii ca linkurile catre poze nu funcioneaza. Am rugamintea sa le mai trimiti o data, aici, intr-un comentariu.

Buna, Alexandra!

Am reusit sa vad pozele acum, dar pentru o vizualizare mai buna a spatiului as avea nevoie si de o schita a livingului. Ma poti ajuta in acest sens, te rog?

ibb.co/GcZ9VY0 schita living (57)
ibb.co/J5ZJdDN
ibb.co/wsYr5V1
ibb.co/LJwp224
ibb.co/Mcykq7P
ibb.co/KsVLR89

Va multumesc

Scuze pentru intarziere, Alexandra!

Suntem si noi in plin santier si nu prea ne ajunge timpul 🙂

Multumesc pentru imagini si schita, m-au ajutat foarte mult. Eu as proceda in felul urmator:

– As aseza canapeaua cu spatee la fereastra din dreapta intrarii in living si as pastra zona din dreptul celei de-a doua ferestre pentru amenajarea unui loc de luat masa.

Spuneai ca masa este provizorie, dar nu stiu la ce te-ai referit prin aceasta exprimare: ca veti cumpara o alta masa sau ca o veti aseza in alta parte? Eu cred ca acela este locul ideal pentru o zona de dining, avand in vedere prezenta stalpului care sectioneaza livingul in doua arii distincte. Iar daca in fata acelei ferestre este usa spre bucatarie, solutia este cu atat mai salutara din punctul meu de vedere.

– Televizorul (daca veti avea unul), biblioteca sau un semineu si cateva rafturi ar putea ocupa peretele opus ferestrei si usii de intrare in living, fiind vizibil si din zona de dining.

Sunt de parere ca nu ar trebui sa vedeti prezenta stalpului ca pe un element de stres al decorului, ci dimpotriva, ca pe o solutie de compartimentare vizuala a livingului. Eventual, pentru a-i conferi mai multa utilitate, puteti incerca sa construiti intre el si portiunea de perete dintre cele doua ferestre o etajera, montand doar niste rafturi din lemn prin care sa poata circula lumina in continuare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *