Categorii
Intrebari de la cititori

Sfaturi si pret demolare si constructie casuta Bacau

Buna ziua, as dori niste pareri daca se poate. Am o casa la sat, in judetul Bacau, pe care as dori sa o demolez si in locul ei sa construiesc o casuta cu doua dormitoare, bucatarie si baie. Daca aveti sfaturi folositoare sau daca cineva poate estima pretul la care poate ajunge o astfel de constructie, v-as fi recunoscatoare. Multumesc.


Intrebare de la Elena, pe adresa redactiei: Sfaturi si pret demolare si constructie casuta Bacau.

5 răspunsuri la “Sfaturi si pret demolare si constructie casuta Bacau”

PAREREA MEA, care nu sunt constructor ci doar o persoana care am trecut prin astfel de lucrari:
– daca aveti in familie, sot, copil, ginere cu care puteti lucra fara sa ii platiti merita reparatia, iar daca trebuie sa luati alte persoane sa va execute aceasta lucrare va rog sa luati in calcul peste ce costuri va spun dansii inca jumatate, bani care se duc pe: inca un sac de ceva ca a trebuit incarcat, etc, panze de flex, suruburi, cuie, plinte, cabluri electrice, becuri, etc. Eu am avut niste lucrari si am calculat undeva la 4000 euro si am ajuns la dublu si tot nu au terminat, au plecat si acum ma rog de ei sa vina sa termine niste finisaje minore. Am apucat si le-am dat banii si dusi au fost. Succes

va mutlumesc, un raspuns foarte folositor pentru mine si familia mea, care nu ne pricepem in ale constructiei. sper sa reusim sa facem ce ne-am dorit .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *