Categorii
Intrebari de la cititori

Am cumparat un teren de 550 mp, stalpul de iluminat e in interior

Buzna ziua. Am cumparat un lot de teren de 550 mp. Surpriza a fost foarte mare cand am inceput constructia casei, la organizarea de santier si masuratorile topo. Stalpul de iluminat este exact in interiorul terenului meu, aproape de limita proprietatii.


Pentru a fi sigura am apelat la alt topometrist! Asta e! Ce trebuie sa fac in continuare? Cum construiesc gardul, il ocolesc sau il las in interiorul curtii? Legal cum ar trebui sa procedez? Multumesc frumos!

Intrebare de la Viorica, pe adresa redactiei: Am cumparat un teren de 550 mp, stalpul de iluminat e in interior.

4 răspunsuri la “Am cumparat un teren de 550 mp, stalpul de iluminat e in interior”

Legal în certificatul de urbanism este specificata distanta de la axul drumului sau marginea drumului pana la construcție respectiv gard. Verificați acest lucru, dacă nu, faceți gardul pe lângă stâlp, dar acesta sa fie în exteriorul proprietății.

Sunt in aceeasi situatie. Am facut gardul punand stapanire si pe el. A fost OK!, am primit aviz RENEL fara nici o problema si mi-au montat tabloul cu contot pe el. Bransamentul la constructie l-am facut subteran, mai mult chiar am trifazic.

Am aceeasi problema cu stalpul, e in mijlocul curtii! Prezenta curte a rezultat prin unirea a doua proprietati ( cumparate pe rand la interval de un an). Stalpul era exact pe razorul dintre ele si BMPM-uruile la fel. Stalpul e inca acolo, BMPM-urile cu contoare sunt tot acolo ( pt ambele foste proprietati ) si nimeni n-a comentat nimic. Singurul lucru deranajant este ca atunci cand nu trimit indexul pe net vine Gigel si ma deranjeaza sa citeasca cele 2 inregistratoare ( trebuie sa-i deschid si sa-l pazesc sa nu-l „manance” Grivei. Atat si nimic mai mult. ENEL nu are nici o problema si cu atat mai putin eu. Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *