Categorii
Intrebari de la cititori

Pot pune usi de interior diferite intr-un apartament?

Buna ziua. Se pot pune intr-un apartament cu 3 camere, usi de interior diferite modele? Doresc in 2 dormitoare usi pline, la sufragerie una cu geam si la bai tot cu geam dar alt model. La bucatarie tot cu geam, multumesc.


Intrebare de la Enache, pe adresa redactiei: Pot pune usi de interior diferite intr-un apartament?

5 răspunsuri la “Pot pune usi de interior diferite intr-un apartament?”

Buna, Enache!

Nu stiu ce intelegi prin alt model de usi. Daca acestea provin din aceeasi colectie, dar au diferite suprafete vitrate (unele au geamul mai mic si altele mai mare), pastrand insa principalele caracteristici si trasaturi decorative ale colectiei, atunci da, poti folosi usi diferite pentru diferite incaperi ale apartamentului tau.

Enache eu in toata casa nu am 2 usi la fel. Este casa ta, pui ce iti place sau mai bine zis ce ii place sotiei :). Vrei culoare diferita pune diferita. Vrei sa se asorteze cu mobila sau parchetul / covorul puna asa. Vrei una sa aiba geam si alta nu, pune asa.
Daca vrei un mic sfat este sa iei usi cu toc care imbraca peretele. Apare mult mai frumos (usor de curatat) si nu mai muncesti la facut coltare (coltar metalic, glet, slefuit, lavabil)

Daca sunt din aceeasi colectie si difera numai suprafele cu geam / fara geam nu vad nici o problema. Deasemenea, nici monarea unei usi din sticla la bucatarie!

Buna ziua
Imi plac mult usile albe, dar trebuie sa le aleg de la un singur furnizor si cele albe sunt pline. Iar pentru lumina naturala pe hol, as fi vrut sa pun la sufragerie usa cu gemulete. Intrebare: daca usa cu gemulete e white ash, iar celelalte 3 usi ale apartamentului sunt albe imaculat, merge? Personal cred ca toate usile ar trebui sa fie de aceeasi culoare. Dar am zis sa intreb specialistii.
Multumesc.

Buna, Ana!

Ai intuit corect, usile de interior, la fel ca tamplaria, trebuie sa aiba aceeasi culoare. Prin urmare, daca la furnizorul respectiv doar usile white ash au si modele cu insertii de geam, recomandarea mea este sa renunti la cele albe si sa mergi pe varianta white ash in tot apartamentul.

Banuiesc ca furnizorul nu poate fi schimbat 🙂

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *