Categories
Intrebari de la cititori

Pot pune usi de interior diferite intr-un apartament?

Buna ziua. Se pot pune intr-un apartament cu 3 camere, usi de interior diferite modele? Doresc in 2 dormitoare usi pline, la sufragerie una cu geam si la bai tot cu geam dar alt model. La bucatarie tot cu geam, multumesc.


Intrebare de la Enache, pe adresa redactiei: Pot pune usi de interior diferite intr-un apartament?

3 răspunsuri la “Pot pune usi de interior diferite intr-un apartament?”

Buna, Enache!

Nu stiu ce intelegi prin alt model de usi. Daca acestea provin din aceeasi colectie, dar au diferite suprafete vitrate (unele au geamul mai mic si altele mai mare), pastrand insa principalele caracteristici si trasaturi decorative ale colectiei, atunci da, poti folosi usi diferite pentru diferite incaperi ale apartamentului tau.

Enache eu in toata casa nu am 2 usi la fel. Este casa ta, pui ce iti place sau mai bine zis ce ii place sotiei :). Vrei culoare diferita pune diferita. Vrei sa se asorteze cu mobila sau parchetul / covorul puna asa. Vrei una sa aiba geam si alta nu, pune asa.
Daca vrei un mic sfat este sa iei usi cu toc care imbraca peretele. Apare mult mai frumos (usor de curatat) si nu mai muncesti la facut coltare (coltar metalic, glet, slefuit, lavabil)

Daca sunt din aceeasi colectie si difera numai suprafele cu geam / fara geam nu vad nici o problema. Deasemenea, nici monarea unei usi din sticla la bucatarie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *