Categorii
Intrebari de la cititori

Pret mp tencuiala manuala (exclus mecanizata) Bucuresti

Pret mp tencuiala cu pus plasa sudata de 4 sau 5? 200 mp tencuiala pereti cu pus plasa si 74 mp tavane fara plasa. Locatie: Bucuresti / apartament. Am uitat sa mentionez: Tencuiala MANUALA cu stropeala inainte, exclus mecanizata! Multumesc.


Intrebare de la Alex, pe adresa redactiei: Pret mp tencuiala manuala (exclus mecanizata) Bucuresti.

15 răspunsuri la “Pret mp tencuiala manuala (exclus mecanizata) Bucuresti”

Multumesc pentru raspunsuri, o sa revin cu telefoane in cursul zilei de maine, Mezei Francisc si p.vili clar nu vom colabora, preturile manoperei pe mp se pot gasi la liber pe internet osciland in functie de perioade iar preturile cerute sunt din alte grafice, dar este pretul vostru si-l respect, fiecare cere cat considera.
O zi buna.

50 lei mp cu plasa. Iar tavane 35 lei mp fara plasa. 0727400613 Marius Ban Ilfov echipa de 4 baieti bine pregatiti

Este extrem de rara probabilitatea ca sa gasiti pe net o echipa sau o firma serioasa si mai ales, priceputa. Dar exista, totusi.
In ceea ce priveste preturile si tarifele pot sa va garantez ca nu au absolut nici-o legatura cu realitatea „la zi”!!!

Salut. Mai cauta Alex. La 50 ron mp cred ca e scump si daca intra manopera plus materiale. Romanul e invatat sa ceara mult in ultima perioada profitand de faptul ca se construieste foarte mult ( mai ales in zona bucuresti si imprejurimi) si se gasesc mai greu muncitori. Iti zic din postura de beneficiar a 2 case finalizate: Si daca dai 8 ron mp de tencuiala si daca dai 25 ron calitatea e la fel. Aia care cer mai mult o sa iti mai faca si cate o gafa, 2, 3 ( din experienta vorbesc). Daca iti face o gafa ala de 8 ron macar nu ai platit exagerat pentru acelasi serviciu. Romanii nu lucreaza bine oricum. Maxim mediu indiferent de pretul platit. Noroc in a gasi muncitor serios!

Am angajat o echipa de moldoveni din Chisinau, mi-au aratat un portofoliu cu poze si filmulete si m-au convins, au cerut pret 35 ron pe mp pereti si 25 mp tavane, garantand ca daca nu imi place ce iese nu vor lua niciun ban.
Prin urmare daca romanii se arunca la preturi mari, angajam din alte parti.
Multumesc!

Am uitat sa mentionez ca in acest pret intra inclusiv gletul, plasa, antifonarea unui perete cu vata minerala si placi rigips ( 10 mp ) si scafe tavan si tevi.
Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *