Categorii
Intrebari de la cititori

Preturi si termen realizare constructie casa Craiova, P + 1

Va salut. Vreau sa construiesc o casa la cheie in zona Craiova cartier Mofleni. M-ar interesa preturi pe mp la rosu si la cheie si un termen de realizare avand in vedere ca discutam de o casa p + 1, partial cu 123 mp la sol si 60 mp etaj.


Intrebare de la Bogdan, pe adresa redactiei: Preturi si termen realizare constructie casa Craiova, P + 1.

Un răspuns la “Preturi si termen realizare constructie casa Craiova, P + 1”

Pret „la rosu” (Material + Manopera + Utilaje) incepand cu 250 Euro/mp construit desfasurat fara TVA. Nu sunt incluse taxele catre ISC, Serviciul Disciplina in Constructii (Primarie), Avizele, racordurile la utilitati (apa, canalizare, gaze, energie electrica) si imprejmuirile.
Pret „la cheie” (Materiale, Manopera, Utilaje) incepand cu 550 Euro/mp construit desfasurat (include finisaje interioare, anvelopare exterioara, tamplarie exterioara si interioara, instalatii interioare electrice, sanitare, incalzire, AC), invelitoare si sistem pluvial complet, fara TVA.
Durata de executie:
– la rosu 60-90 zile lucratoare
– la cheie 150-180 zile lucratoare
In ambele variante in pretul afisat sunt incluse costurile privind prelevarea si incercarile distructive de Laborator (Autorizat de ISC) pentru determinarea Calitatii Materialelor (Beton si Armatura), Buletinele de Analiza precum intocmirea Documentatiei complete – Cartea Constructiei si a Documentatiei legale privind Receptia La Terminarea Lucrarilor.
inginer constructor autorizat de catre ISC-Bucuresti (Inspectoratul de Stat in Constructii) ca Diriginte Santier si R.T.E. (Responsabil Tehnic Executie).
Sorin CRISTESCU e-mail: sorin30041960@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *