Categorii
Intrebari de la cititori

Sfat, ce as putea face sa scad temperatura in pivnita?

Buna ziua! Am o mare problema. In anul 2008 am inceput constructia unei case. Sub o parte din ea am construit o pivnita (4 x 4 m) cu doua gemulete. Pana in vara acestui an temperatura in interiorul pivnitei era de aproximativ 10 – 12 grade.


Din vara temperatura a crescut la 20 grade. Pe peretele cu gemuletele, in coltul din dreapta, in sus este zidit un cos pe care nu l-am folosit niciodata. Am spart tavanul pivnitei in dreptul acestui cos, facand o gaura de diametrul aproximativ 14 cm. Am introdus din exterior o teava de diametru 50 mm in coltul opus, la o distanta de sol de 20 – 30 cm. Am inchis gemuletele, insa n-am obtinut niciun rezultat. Va rog sa-mi dati un sfat, ce as putea face sa scad temperatura in pivnita? Pivnita este orientata pe directia N – NV.

Intrebare de la Anicescu, pe adresa redactiei: Sfat, ce as putea face sa scad temperatura in pivnita?

2 răspunsuri la “Sfat, ce as putea face sa scad temperatura in pivnita?”

Buna seara, va propunem o soluție inivativa pe baza de nanomolecula de siliciu, care are proprietatea de a izola termic intrarea-ieșirea căldurii sau frigului mentinand o temperatura constanta in functie de exigenta. Se aplica atit din exterior cat si din interior. Produsul a fost prezentat in data 1 nov 2019 la Conferinta internationala din cadrul Universitatti Transilvania de constructii si inginerie. Este un produs brevet Italian cu garanție de 10 ani si eficientă pana la 30 ani. Aplicație extrem de simpla, si are multiple aplicații. Dacă doriți mai multe informații nu ezitati a ne suna la numărul 0746905646.

trebuie cautat motivul pentru care a crescut temperatura atat de mult , fata de anii anteriori . poate fi o incapere incalzita suplimentar , poate incalzirea in pardoseala de deasupra, poate fi conducta de apa calda sau canalizare . in functie de asta se vor lua si masurile adecvate . ventilatia ajuta sa nu se faca mucegai , insa nu raceste incaperea . peretele expus la exterior , trebuie izolat corespunzator. posibilitatea de a scadea efectiv temperatura , dupa ce luati toate masurile de mai sus , este doar prin folosirea unui aparat de racire , corespunzator !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *