Categorii
Intrebari de la cititori

Caut solutie incalzire casa 3 niveluri, Brasov, 750 mc

Ma numesc Florin si detin o casa in cartierul Craitelor, Brasov, intre Bod si Harman. Pe 3 niveluri, circa 220 mp, aproximativ 750 mc, bine izolata, deja predispusa cu incalzire in pardoseala, racordata la 380 V, gaz nu exista deocamdata in zona.


Doresc sa gasim o solutie, bineinteles la un pret rezonabil, pentru a incalzi casa si apa calda. Dispun de un fotovoltaic de 9 KW, marca Tesla, cu un acumulator de 12 KW. Pompa de caldura trebuie sa aiba si modul pentru incalzire piscina de dimensiuni normale, dar si racire pe timp de vara prin pardoseala. Multumesc si raman in asteptarea raspunsului Dvs, cu eventuale solutii si preturi.

Intrebare de la Florin, pe adresa redactiei: Caut solutie incalzire casa 3 niveluri, Brasov, 750 mc.

4 răspunsuri la “Caut solutie incalzire casa 3 niveluri, Brasov, 750 mc”

Nu alegeti sistemul de incalzire fara a intocmi un Proiect de catre o firma autorizata care o sa va aleaga si dimensiona optim, in functie de caracteristicile constructiei Dvs. centrala , distributia agentului termic, echipamentele necesare precum si caloriferele sau oricare alt sistem interior de incalzire. Asta pentru a nu avea deloc surprize neplacute, iarna…
Diriginte Santier si inginer RTE autorizat sorin30041960@yahoo.com

Viessmann Vitocal 200-G este o pompa de caldura care utilizează caldura regenerabila din sol avand posibilitatea funcţionarii cu energie electrica furnizata de un sistem fotovoltaic. Pompa poate fi comutata pe racire prin intermediul dispozitivului NC BOX (natural cooling)

Influencer, generatorul pe baza de cavitatie. Nu ai nevoie de racord la gaz. Este suficienta sursa de curent. Trensforma curentul in apa calda si caldura. Nu are unitate externa, functioneaza fara probleme la temperaturi externe -25 grade. Are COP 2.6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *