Categorii
Intrebari de la cititori

Cum se face taierea plintelor din duropolimer. Cu ce unealta?

Victoria a decis sa punem plinte albe in toate camerele, asa ca am cumparat deja materialul. Sunt din duropolimer si am ales ca montajul sa se faca prin lipire cu adeziv special, nu prin alte tehnici (fixare in suruburi etc).


Problema si intrebarea mea este urmatoarea: cum se face taierea, cu ce unealta ar fi cel mai indicat? Cutter? Fierastrau? Pentru ca am incercat deja sa tai dintr-o bucata si nu-mi place cum iese la unghiurile de 45 de grade.

Intrebare de la @andrei, pe adresa redactiei: Cum se face taierea plintelor din duropolimer. Cu ce unealta? ( s-a mai discutat si aici: https://www.casadex.ro/2015/07/pareri-despre-plinta-decorativa-din-duropolimer/ )

3 răspunsuri la “Cum se face taierea plintelor din duropolimer. Cu ce unealta?”

Salut daca te-ai apucat fără să te întrebi inainte si ai intrat in horă, joacă până la sfârșit.
Pentru asta iti trebuie un fierastrau de mana si un dispozitiv de tăiat la unghi. Îți recomand dedeman dispozitiv stanley are două excentrice de fixare a plintei si fierastrau Irwin. Pentru ca nu stii asta mai trebuie o ruleta si un vinclu pentru închisorile din dreptul ușilor. adica tai plinta la 45°pe lat, iar prin alipirea pe desenul plintei creezi închiderea.
Spor!

Bun. Deci trebuie sa merg sa cumpar una alta. Mi-am notat, sper sa le gasesc si la Leroy Merlin. Multumesc pentru informatii

Cauti calitate , atunci ia-ti un fierastrau pendular , ai sa dai cam 600 lei insa ai garantia de a taia la unghi si fara sa ai diferente la taiere , in ceea ce priveste treaba cu lipitul , ar trebui sa fi convins si sigur ca ai unghiuri drepte la camera , altfel ….. vei folosi corectoare , pe care le poti lua de la Darel ca si adeziv recomand bicomponent de la Darel sau alte magazine care distribuie feronerie sau materiale pentru mobilier ( Regency ; Trady , etc )Atentie ca acest adeziv lipeste instant .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *