Categorii
Intrebari de la cititori

Doresc o casa din caramida, caut firme Ialomita

Buna seara. Doresc sa construiesc o casa din caramida, cu mansarda, 363 mp in Judetul Ialomita, aproape de Urziceni. M-ar interesa firme care se ocupa de constructii si pret la rosu / gri, pe metru patrat. Multumesc.


Intrebare de la Cosmin, pe adresa redactiei: Doresc o casa din caramida, caut firme Ialomita.

9 răspunsuri la “Doresc o casa din caramida, caut firme Ialomita”

Vorbesti serios?Poti sa-mi trimiti pe e-mail cateva poze cu o singura casa construita de tine la pretul de 65Euro/mp?Dar sa contina poze cu sapatura,turnarea fundatiei,a placii de cota 0,00,stalpii parter,zidaria parter,plnseul peste parter,zidaria si stalpii la etaj,structura pod cu centurile aferente. adresa de e-mai: aorin30041960@yahoo.com(Daca poti demonstra ca ai construit macar o casa,la rosu cu acest pret si de calitate acceptabila,iti garantez cel putin un contract in Bucuresti pentru minim 8-10 case.

Buna ziua.
Construim case la rosu, in mai multe judete.
Astept o adresa de email, unde sa va comunic pretul orientativ al manoperei la rosu.
Daca detineti proiectul lucrarii, il astept la aceeasi adresa.
Cu respect.
casablancalux88@gmail.com

Buna ziua, un pret la rosu cu material inclus, 180 euro/mp ca asta se cere. binian.construct@yahoo. com si tel. 0770851486

Buna ziua,rog beneficiarul acestei lucrari sa ne scrie un comentariu, din care sa reiasa ca a citit comentariile noastre si eventual parerea acestuia

Buna ziua,
Dacă dețineți proiectul casei final, rog sa-mi Trimiteți planșele de baza (structura – arhitectura) pe adresa de mail menționata mai jos.
După analiza veți primii prețul manoperei (La Roșu) cât și timpul de execuție.

Cu stima: Marius (Construct)
Email: cennt2006@yahoo.com
Tel: 0742737334

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *