Categorii
Intrebari de la cititori

Doresc transformare pod in mansarda si izolare cu vata Vaslui

As dori o oferta de transformare a unui pod in mansarda. Casa are dimensiunea de 7 x 14 m, este in doua ape, inaltimea podului pe mijloc este de 3 m. As dori sa ma ridic pe laterale cu 1,5 m. Casa este acoperita cu tabla pe care as dori sa o schimb dar as dori sa refolosesc lemnul pentru diminuarea costurilor.


Desigur, doresc ca la interior lucrarea sa fie adusa la rosu, adica la placa de rigips. Doresc oferta pentru izolare cu vata, spuma sau orice se mai practica. Nu am proiect inca pentru ca in functie de costuri ma voi hotari daca cumpar casa sau nu. Am doar poze. Lucrarea este in Barlad, judet Vaslui.

Intrebare de la Ionut, pe adresa redactiei: Doresc transformare pod in mansarda si izolare cu vata Vaslui.

3 răspunsuri la “Doresc transformare pod in mansarda si izolare cu vata Vaslui”

Va salut .
Inainte de a cumpara , luati in calcul faptul ca , pentru a mansarda , va trebuie expertiza tehnica, din care sa rezulte posibilitatea de mansardare fara consolidare . Va necesita si obtinerea de autorizatie de constructie , fiind modificata forma acoperisului .Si un sfat , mai bune faceti etaj sau semi-etaj decat mansarda . Finitiile la mansarda sunt mult mai greoaie . Faza de rosu , nu este pana la rigips , ci doar structura . Si inca un sfat . Nu luati agiamii la realizarea structurii si izolarea ei .
Cu stima 0722235456
office@constructii-caselemn.ro

Mentionez ca am luat in calcul necesitatea autorizatiei de constructie, casa este construita in 2008 din bca si are placa turnata peste parter si nu cred sa necesite consolidare. Raman totusi la varianta mansardei deoarece doresc costuri cat mai mici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *