Categorii
Intrebari de la cititori

Draperii in bucatarie deschisa catre hol

Buna. Am o mare rugaminte. Nu stiu ce draperie / perdea etc sa pun in holul care este deschis cu bucataria. Ajuta-ma te rog frumos cu o părere. Astept eventual niste linkuri sa stiu exact ce as avea nevoie. Apropos: stiu ca nu se potriveste gresia si faianta, insa anul acesta nu am mai reusit sa o schimb, iar pantofarul o sa il fac tot alb pentru ca usile sunt un fel de gri inchis. Multumesc din suflet!


Intrebare de la Doriana, pe adresa redactiei: Draperii in bucatarie deschisa catre hol.

Raspunsul Victoriei la intrebarea de mai sus, venita pe adresa de mail:

Imi amintesc ca am discutat in vara trecuta si vad ca ai reusit sa faci schimbari importante in bucatarie. Dialogul nostru initial si pozele cu amenajarea originala se gasesc aici.

Chiar daca nu ai reusit sa schimbi gresia si faianta, parerea mea este ca spatiul compus din bucatarie si hol arata mai bine acum. Imi place ca ai mutat combina frigorifica langa mobila de bucatarie, dar si peretele de accent decorat cu oglinda in rama alba. Am ales si eu exact acelasi model de oglinda, doar ca la o dimensiune mai mica, pentru baia noastra noua. Sunt convinsa ca ai timp sa aduci si alte imbunatatiri in timp, in masura timpului disponibil.

In ce priveste alegerea draperiilor, recomand in primul rand sa schimbi galeriile, optand pentru unele argintii, care ar arata mai bine in combinatie cu mobila de bucatarie, usile gri si peretele de accent. Apoi, poti alege niste draperii gri, unele (le gasesti tot la Jysk) alb murdar, model Bygdin sau unele cu frunze gri, model Leka. Poti alege si modelul Goddo care prezinta un imprimeu vegetal gri si bej pe o baza alba, model care ar putea ajuta sa integrezi mai usor in noua amenajare gresia si faianta existente. Evita modelele scurte si mergi pe textile lungi, pana in pardoseala. Daca modelul ales va fi prea opac si iti va obtura lumina naturala, pastreaza-le deschise in lateralele ferestrelor si monteaza pe ochiurile geamurilor rolete albe pe care le poti inchide si deschide cu usurinta pentru a-ti asigura intimitatea necesara.

oglinda mare hol bucatarie
bucatarie cu mobila alba cu negru
hol lipit de bucatarie draperii

Un răspuns la “Draperii in bucatarie deschisa catre hol”

Mulțumesc din suflet. Cu siguranța pe viitor o sa fac cât mai multe schimbări in bine datorită tie! Sărbători fericite !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *