Categorii
Intrebari de la cititori

Oferte fundatie beton + casa lemn 2020 Brasov

Buna ziua. In primavara 2020 doresc sa incep constructia unei case in Brasov. Va fi pozitionata pe un teren inclinat, la marginea proprietatii aflandu-se un drum. Mai sunt cateva case in zona.


Casa va fi construita cu fundatie de beton iar parterul si mansarda pe structura de lemn si lemn lamelat. Am planurile si cerintele casei in mare parte si trebuie sa primesc in curand datele necesare de la structurist in ceea ce priveste fundatia de beton. Suprafata total utila a casei este cam 200-220 mp. Doresc sa gasesc pe cineva care sa faca aceasta casa la rosu (fundatie si casa) sau o companie pentru pregatirea terenului si executarea fundatiei si alta companie pentru casa de lemn. Desigur ca este necesar si un diriginte de santier, preferabil cu sediul in Brasov.

Estimez ca fundatia sa fie terminata pana la sfarsitul lunii mai 2020, nu mai tarziu de iunie si casa ridicata la rosu pana la sfarsitul lunii august, 2020. As dori sa primesc oferte in acest sens. Va multumesc!

Intrebare de la Ovidiu, pe adresa redactiei: Oferte fundatie beton + casa lemn 2020 Brasov.

6 răspunsuri la “Oferte fundatie beton + casa lemn 2020 Brasov”

Firma din 2003 din Prahova executăm casă la roșu ( fundație pana la asteriala ) din lemn de la 139 euro mp sc materiale și manoperă . Casa are pereți interiori si exteriori din pătrați rasinoase de 12×12 cm. Osb exterior de 15 mm grinzi peste parte de 15 x20 cm și osb de 22 etc. Lemnul este uscat natural si tratat.
Detalii la tel 0723249738
Cu stimă Vlad

Buna ziua,in legatura cu casa ne putem auzi la un telefon sa discutam mai amanuntit tel 0751891171.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *