Categorii
Intrebari de la cititori

Pot folosi la parter aceeasi gresie in toate camerele?

Salutare! Ma intrebam daca la parter (aproximativ 65 m2 utili, hol, baie, bucatarie, living, casa scarii) pot folosi aceeasi gresie in toate incaperile, stejar alb tip parchet? Usile de interior si tamplaria albe, mobila crem foarte deschis. probabil in baie mobila alba. Pereti gri deschis. Plinta alba.


Intrebare de la Mirela, pe adresa redactiei: Pot folosi la parter aceeasi gresie in toate camerele?

4 răspunsuri la “Pot folosi la parter aceeasi gresie in toate camerele?”

Buna, Mirela!

Sigur ca poti folosi peste tot aceeasi gresie daca iti doresti acest lucru 🙂 Dar, inainte de a lua o decizie, te sfatuiesc sa iti imaginezi cum ar fi daca… Ti-ar placea oare sa ai peste tot acelasi finisaj sau poate ti-ar placea mai mult sa delimitezi vizual baia? Utilizarea aceluiasi model de gresie pe hol, in bucatarie si in living este o practica destul de comuna, dar cei care aleg aceasta solutie de amenajare prefera sa opteze pentru alte finisaje in zona baii. Gandeste-te bine inainte de a lua decizia finala.

Banuiesc ca aveti incalzire prin pardoseala daca ati adoptat gresia ca finisaj al podelei. Daca nu.. eu nu as recomanda pentru simplu fapt ca este rece, alunecoasa, si da senzatia de spital/cabinet medical. De ce nu incercati un parchet care imita gresia? poate asa va va place mai mult. A si sa nu uitam ca daca peste ani nu va mai place gresia.. costurile si deranjul sa o schimbati este muult mai mare decat la parchet.

Am încălzire in pardoseala și am optat pt aceasta varianta. Gresia imita podeaua… a fost cea mai buna alegere… sunt super mulțumită. Nu am praguri, plinta este albă, ușile culoarea untului și mobila la fel. Toata lumea care vine in vizita rămâne uimita. Are un impact vizual incredibil. La noi mulți nu știu decât de plinta ca parchetul, mobila stejar sau wenge, in baie roșu cu negru și tot așa…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *