Categorii
Intrebari de la cititori

Unde gasesc draperii de in, simple, la pret ok?

Desi am terminat cu renovarile, mai avem de pus la punct multe detalii. Dupa cum stiti, alegerea accesoriilor este o etapa care consuma timp si bani, asa ca facem achizitiile necesare incet-incet. Apelez din nou la ajutorul vostru, rugandu-va sa-mi spuneti unde as putea sa gasesc draperii de in simple, din tesatura plina, la un pret rezonabil. Multumesc.


Intrebare de la @victoria, pe adresa redactiei: Unde gasesc draperii de in, simple, la pret ok?

5 răspunsuri la “Unde gasesc draperii de in, simple, la pret ok?”

luati legatura cu firma BIA ART TEXTIL din Cisnadie, sunt pasionati de tot ce inseamna confectii textile din tesatura IN (lenjerii, perne, fete de masa, draperii…) si au si preturi corecte.
Bianca Danes
Telefon: 0746 046 420
E-mail: bdanes@biaart.ro
Site: biaart.ro

Cisnadie este foarte aproape de noi, asa ca vom face un drum pana la Bia Art Textil cat de curand. Chiar sunt curioasa ce produse au, in imaginile de pe pagina lor de facebook, unde nu au mai postat din 2017, am vazut niste articole absolut superbe. Galeria foto de pe site e cam anemica 🙂 Multumim pentru sugestie!

Cat despre Ikea – e o varianta pe care am luat-o deja in calcul.

daca vrei cu adevarat, poti obtine ce-ti doresti Cauta traditional in provincie. Ai probabil metusi, unchi si verisori care accepta schimbul.

@ Ovidiu, am luat in considerare inclusiv magazinele second si targurile de vechituri, sa stii, insa nu am avut pana acum noroc sa gasesc ceea ce-mi doresc. Iar in ce priveste unchii si matusile de la tara, nu am, din pacate, insa iti multumesc pentru sfat 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *